Vabilo na delavnico – Nega bolnika v domačem okolju

Vabilo na delavnico – Nega bolnika v domačem okolju

 

 

PROJEKT IMRO 

Hospic pristop za razbremenitev delovno aktivnih moških in žensk, ki skrbijo za bolne in umirajoče svojce.

Sodelujemo skupaj za zelenokonkurenčno in vključujočo Evropo.

 

VABILO NA DELAVNICO NEGA BOLNIKA V DOMAČEM OKOLJU


V sredo, 12. 10. 2022 ob 17:00,
vljudno vabljeni v sejno sobo Centra Rinka v Solčavi.


Društvo za kulturo odnosov SPES je v letu 2022 v sodelovanju s Slovenskim društvom HospicObčino Solčava in norveškim partnerjem pričelo z izvajanjem projekta IMRO – Hospic pristop za razbremenitev delovno aktivnih moških in žensk, ki skrbijo za bolne in umirajoče svojce.

V okviru projekta bodo potekale aktivnosti, namenjene razbremenitvi neformalnih oskrbovalcev, ki se bodo brezplačno izvajale v občini Solčava (obiski bolnikov, osebni pogovori, razbremenilne aktivnosti, izvedba izobraževanj idr.).

Prva delavnica z naslovom Nega bolnika v domačem okolju (tudi invalidne osebe, starostnika ali osebe v zadnjem obdobju življenja) bo potekala v sredo, 12. 10. 2022 ob 17:00, v sejni sobi Centra Rinka v Solčavi.

Projekt IMRO sofinancira Norveška s sredstvi Norveškega finančnega mehanizma 2014-2021 v višini 499.740,00 €. Namen projekta je razbremenitev delovno aktivnih moških in žensk, ki opravljajo vlogo neformalnega oskrbovalca ostarelega, kronično bolnega oz. umirajočega družinskega člana v različnih okoljih.

Vabilo na delavnico_Nega bolnika v domačem okolju

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja