Povezovanje nevladnikov za višjo raven socialne varnosti posameznikov

Povezovanje nevladnikov za višjo raven socialne varnosti posameznikov

V petek, 21. marca bo na Ljubnem ob Savinji potekala pomembna mednarodna konferenca na temo povezovanja nevladnih organizacij z namenom dviga ravni socialne varnosti za posameznike.

Društvo za kulturo odnosov SPES vabi predstavnike zainteresiranih organizacij na mednarodno konferenco z naslovom “Začnimo zdaj! Povezovanje nevladnih organizacij za zagotavljanje višje ravni socialne varnosti za posameznike”, ki bo v petek, 21. marca, ob 8.00 uri, v sejni dvorani gostišča Prodnik (Juvanje 1, 3333 Ljubno ob Savinji; zemljevid).

Konferenca je namenjena povezovanju organizacij za zagotavljanje višje ravni socialne varnosti posameznikov v Zgornji Savinjski dolini in širše. Irski partnerji, ki bodo sicer na obisku v Sloveniji od 20 do 22. marca, bodo predstavili programe na področju zdravstvenega in socialnega varstva, ki jih izvajajo nevladne organizacije na Irskem.

Program konference si lahko ogledate tukaj >>

Predstavitve programa bodo v angleškem in slovenskem jeziku.

“Obisk tujih partnerjev je velika priložnost za izmenjavo izkušenj, spoznavanje dobrih praks in  predvsem možnost za aktivno medorganizacijsko sodelovanje. Vsi prisotni bodo imeli možnost aktivne vključitve v program konference,”  je povedala predsednica društva SPES, Renata J. Roban. Na konferenco so poleg predstavnikov nevladnih organizacij vabljeni vsi župani Zgornje Savinjske doline, referenti oddelkov za družbene dejavnosti občin ter ostali predstavniki organizacij, ki delujejo na področju socialne in zdravstvene dejavnosti.

Za dodatne informacije
se lahko obrnete na gospo Renato J. Roban:
e-pošta: rroban@gmail.com
telefon: 051 392 215.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja