VABILO na sestanek regionalnega zavezništva za projekt “Mladi mediatorji skupnosti”

VABILO na sestanek regionalnega zavezništva za projekt “Mladi mediatorji skupnosti”

Vabimo vas na četrti sestanek regionalnega zavezništva za mlade v Savinjski dolini, ki bo v torek, 13. junija 2017, ob 17:00 uri v sejni sobi Občine Ljubno.

YCM

Projekt Mladi mediatorji skupnosti izhaja iz predpostavke, da je najbolj učinkovit način za dosego mladih, izboljšanje usposabljanja strokovnjakov ter prostovoljcev iz različnih organizacij, ki se ukvarjajo z mladimi. Za dosego uspeha pri tej nalogi, je projekt strukturiran na izgradnji regionalnih povezav, v katerih si posamezniki tako iz javnega kot tudi iz zasebnega sektorja, delimo znanje in sodelujemo pri opredelitvi ukrepov za ustvarjanje najboljših možnosti za mlade.

Na našem četrtem srečanju bomo pregledali že nastale rezultate projekta (priročnik za ustvarjanje regionalnih partnerstev in spletno učno usposabljanje – Course Curriculum) ter osnutek regionalnega akcijskega načrta, ki ga je pripravilo društvo za kulturo odnosov SPES.

 


 

Za vsa dodatna vprašanja smo vam na voljo na:

spes.drustvo@gmail.com

Več informacij o projektu na: http://www.youngcommunitymediators.how

 

Vabljeni: vladne in nevladne organizacije, ki se ukvarjajo z mladimi, lokalni organi, izobraževalne organizacije, podjetja, vladne službe odgovorne za mladinsko politiko, druga zainteresirana javnost.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja