Vabilo na razbremenilno aktivnost (popoldanska čajanka in ogled filma)

Vabilo na razbremenilno aktivnost (popoldanska čajanka in ogled filma)

 

 

 


 

PROJEKT IMRO 

Hospic pristop za razbremenitev delovno aktivnih moških in žensk, ki skrbijo za bolne in umirajoče svojce.

Sodelujemo skupaj za zelenokonkurenčno in vključujočo Evropo.


VABILO NA RAZBREMENILNO AKTIVNOST ZA STAROSTNIKE

(POPOLDANSKA ČAJANKA IN OGLED FILMA)


V sredo, 8. 2. 2023 ob 17:00, vljudno vabljeni v 2. nadstropje Centra Rinka v Solčavi.


Društvo za kulturo odnosov SPES je v letu 2022 v sodelovanju s Slovenskim društvom HospicObčino Solčava in norveškim partnerjem pričelo z izvajanjem projekta IMRO – Hospic pristop za razbremenitev delovno aktivnih moških in žensk, ki skrbijo za bolne in umirajoče svojce. V okviru projekta IMRO bodo potekale aktivnosti za podporo (mladoletnim) neformalnim oskrbovalcem, starostnikom, umirajočim in kronično bolnim, ki se bodo brezplačno izvajale v občini Solčava.

Vljudno vabljeni na razbremenilno aktivnost za starostnike (popoldanska čajanka in ogled filma), ki bo v sredo, 8. februarja 2023 s pričetkom ob 17:00 uri v Centru Rinka v Solčavi. Ogledali si bomo slovenski film z naslovom Tistega lepega dne.

Projekt IMRO sofinancira Norveška s sredstvi Norveškega finančnega mehanizma 2014-2021 v višini 499.740,00 €. Namen projekta je razbremenitev delovno aktivnih moških in žensk, ki opravljajo vlogo neformalnega oskrbovalca ostarelega, kronično bolnega oz. umirajočega družinskega člana v različnih okoljih.

 

 

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja