Vabilo na Miklavžev Hospickafe

Vabilo na Miklavžev Hospickafe

 

 

PROJEKT IMRO 

Hospic pristop za razbremenitev delovno aktivnih moških in žensk, ki skrbijo za bolne in umirajoče svojce.

Sodelujemo skupaj za zelenokonkurenčno in vključujočo Evropo.


VABILO NA MIKLAVŽEV HOSPICKAFE


V ponedeljek, 5. 12. 2022 ob 18:00,
vljudno vabljeni v Center Rinka v Solčavi.


Društvo za kulturo odnosov SPES je v letu 2022 v sodelovanju s Slovenskim društvom HospicObčino Solčava in norveškim partnerjem pričelo z izvajanjem projekta IMRO – Hospic pristop za razbremenitev delovno aktivnih moških in žensk, ki skrbijo za bolne in umirajoče svojce. V okviru projekta bodo potekale aktivnosti, namenjene razbremenitvi neformalnih oskrbovalcev, ki se bodo brezplačno izvajale v občini Solčava.

Vljudno vabljeni na neformalni družabni dogodek Hospickafe, ki bo v ponedeljek, 5. decembra 2022 s pričetkom ob 18:00 uri v Centru Rinka v Solčavi.
Na Miklavžev večer se bomo pogovarjali o dobroti ter mnogih obrazih, skozi katere se izraža.
Z nami bodo pater, dr. Karel Gržan, poveljnik PGD Solčava, Matjaž Ramšak in predsednica Slovenskega društva Hospic, Renata Jakob Roban.

Projekt IMRO sofinancira Norveška s sredstvi Norveškega finančnega mehanizma 2014-2021 v višini 499.740,00 €. Namen projekta je razbremenitev delovno aktivnih moških in žensk, ki opravljajo vlogo neformalnega oskrbovalca ostarelega, kronično bolnega oz. umirajočega družinskega člana v različnih okoljih.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja